Automobielbedrijf van der Vliet Goes

Kleed uw auto aan met originele accessoires

Looptijd: Tot en met 31 mei 2020

Voordeel op accessoires - trekhaak

De zomer staat voor de deur en zoals we al eerder schreven, is de kans groot dat die vakantieperiode voor velen anders wordt dan in voorgaande jaren. De auto zou weleens veel meer dan ooit gebruikt kunnen worden om een paar dagen of weken lekker te ontspannen op een andere plek dan thuis.

Dan is het goed om de auto daarop voor te bereiden. Gedegen onderhoud dus bij de Subaru-dealer. Maar er is meer. Die dealer heeft ook een groot aantal accessoires om uw Subaru nog praktischer, veelzijdiger of veiliger te maken.

Het maakt niet uit welk model u rijdt: de nieuwste Subaru XV e-BOXER, of een Forester van voor het hybridetijdperk, de dealer heeft originele, solide accessoires voor u, scherp geprijsd en altijd perfect passend. Denk aan een oerdegelijke trekhaak, een bagagebox, een fietsendrager, maar ook allerlei extra beschermende delen voor voor- en achterbumper, dorpels en nog veel meer. 

Meer weten? Hier onder treft u een overzicht van de mogelijkheden om uw Subaru aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Meteen een afspraak maken met de dealer? Neem dan hier contact met ons op.

Van Trekhaak tot Hondenrek en van Dakkoffer tot Velgen. Bekijk hier de accessoire brochures:

Subaru Forester 2017
Subaru Forester 2018
Subaru Forester 2019
Subaru Impreza 2018
Subaru Impreza 2019
Subaru Outback 2017
Subaru Outback 2018
Subaru Outback 2019
Subaru XV 2017
Subaru XV 2018
Subaru XV 2019

Indien u twijfelt om onze werkplaats of showroom te bezoeken, kunnen we in overleg de alternatieven doornemen. Wij helpen u graag verder. 

Voordeel op accessoires - fietsenrek

Lees meer

 
Voordeel op accessoires - hondenrek